1 Şubat 2010 Pazartesi

Kış Makyajı Nasıl Olmalı?


Selamlar Güzel Bayanlar,

Biliyorum uzun zamandır bloguma giremiyorum.Ama sizleri bloglarınızdan takip etmeye çalışıyorum.

Şu anda venedikteyim.Bir moda defilesinde, makyöz ve güzellik uzmanı olarak yer alıyorum.
Venedik harika bir yer.Masal ülkelerine benzettim,buraya benim gibi ilk gelişinizse kendinizi masal ülkesinde gibi hissedebilirsiniz.

Gelelim makyaj ile ilgili bilgilere;Havaların soğuk olması ile beraber hanımlara daha hafif makyaj uygulamaları yapmalarını  mor,lila ve pembe gibi pastel tonlarını tercih etmelerini tavsiye ediyorum.Soğuk havalarda rimel kullanımını da biraz daha azaltmanın güzel olacağını düşünüyorum.

Yoğun kar yağan şehirlerde yaşayan bayanlar far kullanımında lila ve turkuaz renkleri tercih edebilirsiniz.Daha sıcak şehirlerde yaşayanlar kahve tonlarını kullanabilirler.Mavi ve Yeşil  renklerde gözleri olanlar,turuncu ve kahve tonlarını kullanırlarsa harika olacaktır.

Fondoten seçiminde her zaman cilt renginizden bir ton daha açık fondoten kullanınız.Yüzünüzü daha hoş yaptığını göreceksiniz.

Soğuk havalarda Cilt nemlendircinizi de mutlaka kullanın diyorum.Kışın ruj yerine dudak nemlendirici kullanımının da daha doğru olacağını belirterek kış aylarında,RUJ YERİNE niveanın meyveli dudak nemlendiricilerini tercih ederseniz sağlığınıza artı avantaj katacağını da söylemek istiyorum.

Maillerde bazı bayanlar kaş alımı ile ilgili bazı sorular sormuşlar onları da buradan paylaşmak istedim.

Kaş ve bıyık alımında sir ağdanın ileriki zamanlarda ciltte leke bıraktığını gördüğüm için tavsiye etmiyorum.İp ile almanın daha sağlıklı ve doğru olacağını söyleyebilirim.

Kış makyajı ve diğer konular ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa buraya yazabilirsiniz,aklınıza takılan herşeye cevap vermeye çalışırım :)

Sevgiyle Kalın..


2 yorum on "Kış Makyajı Nasıl Olmalı?"

kalpkurabiye on 1 Şubat 2010 00:35 dedi ki...

merhabalar canım nişanı sormuşsun evet nişan bitti üzülme ama ziyanı yok çünkü düğünde gelirim sana:)) venediğin tadını çıkar sevgilerimle öneriler bir harika bu arada:))

Makyaj Perisi on 1 Şubat 2010 07:14 dedi ki...

hayırlı olsun tatlım,beklerim:)
Teşekkür ediyorum..

Yorum Gönder

İLETİŞİM İÇİN;

İLETİŞİM İÇİN;
makyajperisi@gmail.com
 

MAKYAJ PERİSİ Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez